Website o naslijeđu Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju

Od zatvaranja MKSJ-a 31. decembra 2017., Mehanizam održava ovaj website u okviru svoje misije očuvanja i promovisanja naslijeđa međunarodnih krivičnih sudova UN-a.

 Posjetite website Mehanizma.

Poziv predstavnicima sredstava javnog informisanja da izveštavaju sa Otvorenog dana MKSJ

OBAVEŠTENJE ZA MEDIJE

(Isključivo za medije. Nije zvaničan dokument.)
 

Hag, 15. septembar 2011.
MOW/PA458tPoziv predstavnicima sredstava javnog informisanja da izveštavaju sa Otvorenog dana MKSJ

 

 

Novinari se ljubazno pozivaju da izveštavaju s Otvorenog dana MKSJ, naredne nedelje, 18. septembra, od 11:30 do 12:30 iz aule Međunarodnog suda.

Novinarima elektronskih medija biće dopušteno da kamerama bez stativa snimaju pozdravne reči i posetioce koji obilaze sudnice i prisustvuju prezentacijama u Sali za konferencije za štampu.

Predstavnici sredstava javnog informisanja koji žele da prisustvuju ovom događaju treba da pošalju e-mail Službi za medije na adresu press [at] icty.org () do petka, 16. septembra, u 12:00 časova. Novinari treba da dostave puno ime i prezime, naziv medijske kuće i broj pasoša. Napominjemo da kamerama sa stativima ili rasvetnim uređajima neće biti dopušteno snimanje.

Otvoreni dan Međunarodnog suda se održava u sklopu četvrtog godišnjeg "Međunarodnog dana" koji organizuje Opština Hag. MKSJ pozdravlja mogućnost da se približi svojim komšijama i predstavi svoj mandat, rad i dostignuća stanovnicima Haga i široj javnosti.
 
 

*****

Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju
Za više informacija stupite u kontakt s našom Službom za medije/komunikacije
Tel.: +31-70-512-8752; 512-5343; 512-5356 Fax: +31-70-512-5355 - Email:
press [at] icty.org ()
Pratite MKSJ na
Twitteru i Youtubeu