Website o naslijeđu Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju

Od zatvaranja MKSJ-a 31. decembra 2017., Mehanizam održava ovaj website u okviru svoje misije očuvanja i promovisanja naslijeđa međunarodnih krivičnih sudova UN-a.

 Posjetite website Mehanizma.

Video o Pritvorskoj jedinici postavljen na internet stranici MKSJ

Video o Pritvorskoj jedinici postavljen na internet stranici MKSJ

OBAVEŠTENJE ZA MEDIJE
(Isključivo za medije. Nije službeni dokument.)

Hag, 22. novembar 2006.
JP/MOW/PA289t
 

VIDEO O PRITVORSKOJ JEDINICI POSTAVLJEN NA INTERNET STRANICI MKSJ

Međunarodni sud za bivšu Jugoslaviju ima zadovoljstvo da vas obavesti da je danas na njegovoj Internet stranici postavljen sedmominutni video-zapis o Pritvorskoj jednici MKSJ-a. Na video-zapisu sa komentarom na engleskom jeziku (komentar na drugim jezicima će uskoro biti dostupan) mogu se videti prizori iz Pritvorske jedinice, uključujući i sobe u kojima borave pritvorenici, njihove zajedničke prostorije, prostorije u kojima se mogu sastajati sa svojim pravnim zastupnicima, ambulanta, teretana i prostor za rekreaciju, bibiloteka, soba za duhovne potrebe, kao i prostor za obrazovne i druge aktivnosti vezane za radnu terapiju.

Ovaj video zapis je dodatak stranici o Pritvorskoj jedinici u sklopu Internet prezentacije MKSJ koja odnedavno sadrži i galeriju fotografija Pritvorske jedinice. I fotografije i video-zapis mogu se preuzeti sa Internet stranice MKSJ bez autorskih prava.

Posetioci Internet stranice MKSJ mogu pogledati i video zapis i fotografije tako što će kliknuti na sledeći link: http://www.icty.org/sections/OMKSJ/PritvorskajedinicaMKSJ.
 

*****