Website o naslijeđu Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju

Od zatvaranja MKSJ-a 31. decembra 2017., Mehanizam održava ovaj website u okviru svoje misije očuvanja i promovisanja naslijeđa međunarodnih krivičnih sudova UN-a.

 Posjetite website Mehanizma.

Vebsajt ažurirao stranice Glas žrtava i Priznanja krivice

Hag, 19. januar 2011.


Vebsajt ažurirao stranice Glas žrtava i Priznanja krivice

Glas žrtava

Priznanja krivice

Ranije ove godine vebsajt MKSJ je ažurirao dva od svojih najvažnijih multimedijalnih sadržaja: Glas žrtava i Priznanja krivice. Ova poboljšanja su napravljena u sklopu misije vebsajta da promoviše bolje razumevanje rada Međunarodnog suda.

Integrisani video snimci omogućavaju korisnicima da odmah pregledaju snimke, dok je sadržaj više od 40 stranica revidiran kako bi se omogućilo lakše čitanje.

Ažurirana stranica Glas žrtava omogućava korisnicima vebsajta da se upoznaju s ličnim iskustvima nekih od svedoka koji su svedočili pred Međunarodnim sudom i pogledaju snimke njihovog suđenja.

Stranica Priznanja krivice je ažurirana kako bi se olakšao pristup njihovim izjavama i video snimcima onih optuženih koji su se potvrdno izjasnili o optužbama u predmetima koji su protiv njih vođeni pred Međunarodnim sudom.

Vebsajt Međunarodnog suda je važan deo njegovog nasleđa. Čineći rad Suda transparentnijim, vebsajt povećava odgovornost MKSJ pred njegovom globalnom publikom i omogućava uvid u njegove pravosudne postupke. 


* * *

Povratne informacije o vebsajtu MKSJ su dobrodošle na webunit [at] icty.org

*****

 

 

 

 

 

Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju
Za više informacija stupite u kontakt s našom Službom za medije/komunikacije
Tel.: +31-70-512-8752; 512-5343; 512-5356 Fax: +31-70-512-5355 - Email: press [at] icty.org

Pratite MKSJ na Twitteru i Youtubeu